Een website moet het natuurlijk hebben van de artikelen die de leden aanleveren. Maar hoe doe je dat? In dit artikel wordt dat uitgelegd.

Tekst aanleveren

Het eenvoudigste is het om je tekst in het programma "Kladblok" te maken (in Windows). Het programma maakt platte tekst zonder enige opmaak. Een website kan niet omgaan met opgemaakte tekst. Koppen vet maken of scheef drukken is dus niet zinvol. Wil je een kop maken in je artikel, zet die dan gewoon in de tekst. De redactie zal de opmaak graag voor je verzorgen. Voor de Apple-gebruikers heet het programma dat je hiervoor kunt gebruiken "Teksteditor".

Je kunt je tekst mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan wordt deze spoedig daarna op de site geplaatst.

Foto's in het artikel

Wil je ook een paar mooie foto's in je artikel opnemen, voeg die dan los bij in de mail. Wil je de foto op een specifieke locatie in de tekst hebben, zet dan in de tekst de bestandsnaam van de foto als volgt tussen de tekens <foto1.jpg>.

mocht je vragen hebben, neem dan contact op met de redactie.