Beste Leden,

Enige tijd geleden zijn wij benaderd door Roelof Mulder voor het maken van foto's met een motor.  Middels zijn oproep willen we jullie vragen wie er intresse heeft om hier aan mee te werken.

Er spelen 2 zaken: een verzoek van een model om door mij foto's te laten maken op een stoere motor (lowrider of snel gevaarte) op een nog nader te bepalen fotogenieke locatie en daarbij zijn we aangewezen op iemand die zo'n motor heeft en bereid is mee te werken.

Het tweede verzoek is een reportage voor mijn blog "OogopRidderkerk". Daarbij gaat het om de motorclub in zijn geheel. Voor mijn blog maak ik vaker reportages/portretten van Ridderkerkers en bedrijven in Ridderkerk. Ik interview mensen, maak een verslag, geef het verslag en de foto's ter goedkeuring aan de betrokkenen, na akkoord publiceer ik het item op mijn blog. Het item komt automatisch op twitter en facebook-pagina OogopRidderkerk.

In beide gevallen zijn de gemaakte foto's gratis voor de betrokkenen. Ik gebruik de foto's van de motor voor mijn portfolio en het model zal het voor haar portfolio gebruiken.

14042-biker-girl-in-leather-suit-1680x1050-photography-wallpaper.jpg

Enkele links naar mijn werk:

Op facebook staat OogopRidderkerk. De website is www.oogopridderkerk.nl maar de fotoseries komen op facebook.
https://www.facebook.com/OogopRidderkerk.nl/?fref=ts

Enkele bedrijfsreportages die op mijn blog/facebookpagina staan:
Knaagspoor
Bij Nikki Aan Tafel
Frapo's herenkapper
Chinees Restaurant Mee Ling

Het bereik varieert sterk per item. Bij een groot event zoals Avondvierdaagse had ik een bereik van 35.000 op facebook.

Voor een inzicht in mijn stijl voor "motor met model":
https://www.flickr.com/photos/roelof_mulder/

Voor de stijl van de motorclub als geheel, kijk svp even rond op mijn blog OogopRidderkerk. Dit is meer recht-toe-recht-aan fotografie.

In de bijlagen wat voorbeelden en het model.

Heb je intresse stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een foto van je motor.

Met vriendelijke groet,
Roelof Mulder
OogopRidderkerk.nl