Van de Bestuurstafel

Maandag 22 januari 2018 zijn we als bestuur weer bij elkaar gekomen voor een bestuursvergadering.

Hieronder volgt een samenvatting wat er die avond allemaal besproken is.

Aankomende zaterdag 10 februari 2018 is weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De afgelopen bestuursvergadering stond dan ook grotendeels in het teken van deze ALV.

Alle verslagen door de verschillende bestuursleden zijn opgeleverd en besproken. Gelukkig hebben wij afgelopen jaar met een positief resultaat afgesloten. De notulen van vorig jaar, de verslagen van afgelopen jaar en de agenda van dit jaar zijn te vinden op de website.

Daarnaast is de nieuwe evenementenkalender voor 2018 samengesteld. Gelukkig zijn er voor alle ritten of bijna alle ritten al uitzetters gevonden. Het eerste evenement van dit jaar, de nieuwjaarsreceptie is goed bezocht. Het was een gezellige avond onder het genot van een hapje en drankje.

Een aantal weken geleden heb je van Suzan een email ontvangen met het verzoek om een machtiging in te vullen voor de contributie. Deze kan nog steeds opgestuurd worden.

Zaterdag 26 mei 2018 organiseert de Mol de toertocht Zwijndrecht-Zwijndrecht. Een mooie wielertoertocht van ruim 200 kilometer. Zij zoeken nog begeleiders op de motor. Een aantal clubleden hebben zich al opgegeven. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met Peter Lodder op.

Tot de ALV!

Het bestuur