Van de bestuurstafel.

Allereerst een ieder de beste wensen en veilige kilometers toegewenst.

De eerste bestuursvergadering heeft alweer plaats gevonden. Deze keer weer corona proef via Teams zoals zovelen de laatste tijd moesten doen ook tijdens hun professionele bezigheden. We moeten zeggen dat dit best wel werkt maar een fysieke samenkomst ligt ons toch meer.

Zoals te doen gebruikelijk heet de voorzitter de deelnemers welkom en worden de notulen van de voorgaande vergadering met wat kleine aanpassingen goed gekeurd. Zoals ook eerder gemeld is voor het jaar 2021 besloten om geen contributie te innen omdat in het jaar 2020 nagenoeg geen ritten zijn verreden en dus de kosten m.b.t. de ritten laag waren.MCOG ’45 is een motorvereniging en met een gezonde financiële basis en geen spaarvereniging waardoor gemeend is om dit op deze manier op te lossen. We denken dat er voor 2022 weer ritten gereden kunnen worden en verwachten dan ook dat we  voor 2022 de contributie á Euro 20,00 weer mogen ontvangen. Een aantal leden heeft toch de contributie betaald, hiervoor zal door onze penningmeester een passende oplossing gezocht worden.

De penningmeester zal voor de kascontrole contact opnemen met die leden die zich hiervoor hadden aangemeld en overleggen hoe de controle het best kan worden gerealiseerd.

De komende tijd zal het niet mogelijk zijn om de start locatie bij Port du Ski te benutten omdat zij gaan verhuizen naar een andere locatie. Het start punt zal dan tijdelijk weer bij Mac Donalds aan de Rotterdamseweg zijn totdat Jasper zijn zaken weer op order heeft.Let op de aanwijzingen die bij de routes op de site vermeld worden!!!

De nieuwe toerkalender is gemaakt en zal binnenkort op de site vermeld worden. Tevens wordt er gewerkt aan een update van de website om waardoor de leden op de hoogte worden gebracht als er wijzigingen of aanvullingen op de site zijn geplaatst. Met dank aan Gerrit die deze werkzaamheden voor ons uitvoert.

We maken gelijk van dit schrijven gebruik om te vragen om foto’s en wetenswaardigheden aan te leveren zodat zij op de site vermeld kunnen worden. Dit kan naar het mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zo vast bedankt daarvoor.

Voor wat betreft de ALV voor 12-3-2022 is het nog even afwachten wat de coronaregels gaan toestaan. Wanneer het mogelijk is willen we de ALV met fysiek deelname door de leden houden. We houden jullie hiervan op de hoogte.

De bezetting van het bestuur heeft ook een kleine wijziging ondergaan. Paul Demon had zich aangemeld voor het algemeen bestuurslidmaatschap maar heeft gezien zijn drukke werkzaamheden toch moeten besluiten dat dit niet samen gaat. Jeroen Maijers heeft aangegeven zijn plaats te willen opvullen waar wij als bestuur blij mee zijn.

Het voorbereiden van het hemelvaart weekend loopt, het is natuurlijk afwachten of dit ook werkelijk doorgang kan vinden maar we blijven natuurlijk optimistisch.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur

PS 

Blijf gezond!